palvelut

KARTOITETAAN KATTOSI KUNTO

Teemme maksuttoman korjaussuunnitelman ja kustannusarvion.

Näin homma etenee

kattoremontti

PROFIILIPELTIKATto

Usein profiilikate eli katon kattomateriaali valitaan ulkonäön ja hinnan perusteella, mutta asiakkaan kannattaa kiinnittää huomiota myös profiilipeltikaton ominaisuuksiin. Laadukas profiilipeltikatto on ominaisuuksiltaan hyvin äänieristävä, riittävä ainevahvuus sekä tietysti teräksen laatu. Profiilikatteen laadusta kertoo yleensä parhaiten valmistajan antamat takuut +15 vuoden esteettinen takuu ja +40 vuoden tekninen-takuu kertovat laadukkaasta tuotteesta.

Lue lisää

KONESAUMAKATTO

Konesaumakaton tekeminen vaatii paljon ammattitaitoa. Kattopeltiseppä on aito käsityöläinen johon opitaan kokeneiden seppien rinnalla. Konesaumakattojen valmistusmenetelmät on satoja vuosia vanhoja, joten kestävyys on takuulla testattu. Konesaumakatto on arkkitehtien ylivoimainen suosikki.

Lue lisää
kattoturvatuotteet peltimylly
kanttinen sadevesijarjestelma

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sulavasti muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä myöskään haittaa puhdistusta.

Lue lisää

kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteilla varmistat turvallisen liikkumisen katolla. Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto -ja puhdistustöitä. Myös rakennusmääräykset velvoittavat kiinteistön omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaesa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

Lue lisää
seinätikkaat

rakennuspeltityöt

Kattotöiden ohella Peltimylly Oy:llä on vahva erikoisosaaminen erilaisiin peltitöihin. Vuosien varrella verstaallamme on tehty tilaustyönä välillä hyvinkin erikoisia peltitöitä, jotka vaativat pitkälle vietyä ammattitaitoa.