sadevesijärjestelmä

MIKSI VALITA PELTIMYLLY?

AMMATTILAISEN TEKEMÄ ASENNUS

Koko toimitus Peltimyllyltä – meiltä saat kattotuotteet ja asennuksen. Katonrakentamisen ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Jätä vastuista huolehtiminen meille ja nauti sujuvasta kattoremontista.

ENSILUOKKAISET KATTOTUOTTEET

Kaikki tuotteemme ovat ensiluokkaisen laadukkaita, kestäviä, luotettavia ja CE-merkittyjä.

seinätikkaat

KERRALLA VALMISTA

Peltimylly toimittaa katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Teemme kaiken helpoksi, hoidamme katonvaihdon aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Valitsemalla Peltimyllyn kattoremontti toimittajaksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

KOKONAISUUS JOHON VOIT LUOTTAA

Valitsemalla Peltimyllyn vaivattoman kattoremontti asennuspalvelun voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Peltimylly remontoi ja rakentaa kaikki katot hyvän rakennustavan mukaisesti ja antaa sille pitkän takuun.

peltimylly oy logo

Miksi tehdä kattoremontti?

vuotava katto

VUOTAAKO KATTO TAI KERÄÄKÖ SE KOSTEUTTA?

Sisäseinien ja katon alusrakenteiden kosteusvauriot ovat yleensä merkki siitä, että katto tarvitsee välitöntä korjausta, tai että käytössä oleva sadevesijärjestelmä ei poista vettä toivotulla tavalla.

Ongelmien syyt on yleensä helppoa havaita, joten tarkista katon vauriot, löysästi kiinnitetyt tai puuttuvat osat, riittämättömät listoitukset ja muut selkeästi näkyvät ongelmat. Tarkista katto säännöllisesti, sillä nopeat säänvaihtelut voivat vaikuttaa kannattimiin ja kiinnikkeisiin.

Muista tarkistaa myös alusrakenteiden asianmukainen ilmanvaihto. Huono ilman vaihto yhdistettynä kosteuteen voi aiheuttaa vakavia homevaurioita.

Jos havaitset vakavia ongelmia, vioittuneita osia tai kosteutta, ota yhteyttä Peltimyllyn asiantuntijoihin, jotka neuvovat, miten voit huolehtia katostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

katon pesu

VAATIIKO KATTOSI PALJON PALJON HUOLTOA TAI JOUDUTKO MAALAAMAAN SEN USEIN?

Jokaista kattoa pitää huoltaa aika ajoin kattomateriaalista riippumatta. Suositus onkin, että käyt katolla vähintään kaksi kertaa vuodessa ja tarkistat sen kunnon. Katossasi voi myös olla suurempi vika, jos sitä on puhdistettava ja korjattava tätä useammin.

Teräskatto on huoleton ratkaisu. Lika ja noki eivät tartu teräkseen yhtä helposti kuin muihin materiaaleihin, ja sammaleen kasvu on erittäin vähäistä muihin kattomateriaaleihin verrattuna. Teräskatto on helppoa pestä vaikka vuosittain, ja se pitää pintansa kaikissa sääoloissa.

Katto kannattaa korjata hyvissä ajoin eikä vasta sitten, kun ongelmia ilmenee. Suosittelemme toimimaan välittömästi, jos katossa on jo ilmennyt ongelmia. Päätöksen lykkääminen voi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia, esimerkiksi vuotovaurioiden vuoksi. Kannattaa aina toimia, ennen kuin on liian myöhäistä.

katon huolto

NÄYTTÄÄKÖ KATTO KULUNEELTA TAI VANHANAIKAISELTA?

Katto saattaa näyttää kuluneelta tai vanhanaikaiselta, väri voi olla haalistunut tai ehkä haluat vain talosi näyttävän entistä paremmalta? Joskus pelkkä katon peseminen voi auttaa.

Uusi maalipinnoite tekee myös ihmeitä. Katon kulunut ulkonäkö voi kuitenkin olla myös merkki korjattavista vaurioista?