Peltimylly Oy

Kattoremontti

Tiedot

Kun valitset Peltimyllyn, saat koko kattoremontin hoidettua yhdeltä luotettavalta toimittajalta. Me toimitamme kattotuotteet ja asennuksen samasta paikasta. Kokeneet katonrakentamisen ammattilaisemme asentavat kattosi juuri haluamanasi ajankohtana, ja projekti valmistuu nopeasti, yleensä vain muutamassa päivässä. Sinun ei tarvitse huolehtia vastuista, sillä me hoidamme kaiken sujuvasti puolestasi.

Ensiluokkaiset kattotuotteet – Kestävyyttä ja luotettavuutta

Kaikki käyttämämme kattotuotteet ovat ensiluokkaisia, korkealaatuisia, kestäviä ja luotettavia. Ne täyttävät CE-merkinnän vaatimukset, joten voit luottaa katon kestävyyteen ja turvallisuuteen.

Kerralla valmista – Helppo ja vaivaton kattoremontti

Peltimylly toimittaa katon aina asiakkaan toivomassa aikataulussa. Me teemme kaiken helpoksi ja huolehdimme katonvaihdosta alusta loppuun asti, suunnittelusta loppusiivoukseen. Valitsemalla meidät kattoremontin toimittajaksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja voit luottaa siihen, että projekti etenee sujuvasti.

Kokonaisuus, johon voit luottaa – Ammattitaitoa ja pitkä takuu

Valitsemalla Peltimyllyn kattoremontti asennuspalvelun, voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin pitää. Me noudatamme hyvää rakennustapaa ja tarjoamme pitkän takuun työllemme. Voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme – me remontoimme ja rakennamme kaikki katot huolellisesti ja tarkasti.

Tilaa sinun kattosi kuntoarvio!

Miksi tehdä kattoremontti?

Kattoremontti on tärkeä investointi, ja sen tekemiselle on useita hyviä syitä, joista esittelemme teille muutaman.

Sisäseinien ja katon alusrakenteiden kosteusvauriot ovat yleensä merkki siitä, että katto tarvitsee välitöntä korjausta, tai että käytössä oleva sadevesijärjestelmä ei poista vettä toivotulla tavalla.

Ongelmien syyt on yleensä helppoa havaita, joten tarkista katon vauriot, löysästi kiinnitetyt tai puuttuvat osat, riittämättömät listoitukset ja muut selkeästi näkyvät ongelmat. Tarkista katto säännöllisesti, sillä nopeat säänvaihtelut voivat vaikuttaa kannattimiin ja kiinnikkeisiin.

Muista tarkistaa myös alusrakenteiden asianmukainen ilmanvaihto. Huono ilman vaihto yhdistettynä kosteuteen voi aiheuttaa vakavia homevaurioita.

Jos havaitset vakavia ongelmia, vioittuneita osia tai kosteutta, ota yhteyttä Peltimyllyn asiantuntijoihin, jotka neuvovat, miten voit huolehtia katostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jokaista kattoa pitää huoltaa aika ajoin kattomateriaalista riippumatta. Suositus onkin, että käyt katolla vähintään kaksi kertaa vuodessa ja tarkistat sen kunnon. Katossasi voi myös olla suurempi vika, jos sitä on puhdistettava ja korjattava tätä useammin.

Teräskatto on huoleton ratkaisu. Lika ja noki eivät tartu teräkseen yhtä helposti kuin muihin materiaaleihin, ja sammaleen kasvu on erittäin vähäistä muihin kattomateriaaleihin verrattuna. Teräskatto on helppoa pestä vaikka vuosittain, ja se pitää pintansa kaikissa sääoloissa.

Katto kannattaa korjata hyvissä ajoin eikä vasta sitten, kun ongelmia ilmenee. Suosittelemme toimimaan välittömästi, jos katossa on jo ilmennyt ongelmia. Päätöksen lykkääminen voi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia, esimerkiksi vuotovaurioiden vuoksi. Kannattaa aina toimia, ennen kuin on liian myöhäistä.

Katto saattaa näyttää kuluneelta tai vanhanaikaiselta, väri voi olla haalistunut tai ehkä haluat vain talosi näyttävän entistä paremmalta? Joskus pelkkä katon peseminen voi auttaa.

Uusi maalipinnoite tekee myös ihmeitä. Katon kulunut ulkonäkö voi kuitenkin olla myös merkki korjattavista vaurioista?