Peltimylly Oy

Profiilipeltikatto

Tiedot

Suomen yleisin peltikattovaihtoehto on tiilikuvioitu profiilipeltikatto, joka muistuttaa paljon tiilikaton ilmettä, mutta poimujen korkeus on merkittävästi matalampi. Materiaalin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen ominaisuuksiin, kuten pitkään takuuaikaan, joka kertoo laadukkaasta teräksestä ja pinnoitteen paksuudesta, sekä äänieristävyyteen. Profiilipeltikaton materiaalien äänieristävyydessä voi olla eroja, joten oikean valinnan tekeminen on tärkeää.

PROFIILIKATE – Valinta kodin tyylikkyyttä ja vaivattomuutta ajatellen

Profiilikate Aaltokainen: Tyylikäs profiilipeltikatto, jossa on viimeistelty muotoon leikattu piparkakkumainen reuna ja tippanokka, luoden kodille jämäkän ja ryhdikkään ulkonäön. Suoralinjainen ja mittatarkka profiilikate tekee Aaltokaisesta vaivattoman asentaa.

Profiilikate Tiilikainen: Perinteinen ja suosittu muotokatto, joka istuu hienosti suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili luo rauhallisen ja tyylikkään vaikutelman, ja sen ansiosta katto on helppo huoltaa ja puhdistaa.

Luota profiilipeltikaton laadukkuuteen ja sen ulkonäön vaikutukseen kotisi ilmeessä – Peltimylly Oy tarjoaa valikoiman tyylikkäitä ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät vaativankin asiakkaan toiveet!

Pyydä tarjousta!