profiilipeltikatto

PROFIILIPELTIKATTO

Suomen yleisin peltikatto on tiilikuvioitu profiilipeltikatto. Profiilikate muistuttaa tiilikaton kuviointia paljon, mutta poimujen korkeus on merkittävästi matalampi, kuin tiilikatossa. Profiilipeltikaton materiaalin valinnassa olisi hyvä ottaa huomioon sen ominaisuudet, vaikka usein valinta perustuukin hintaan tai ulkoasuun. Pitkä takuuaika on merkki laadukkaasta teräksestä ja pinnoitteen paksuudesta. Takuu koskee sekä materiaalin ulkoasua ja teknistä kestävyyttä. Profiilipeltikattojen materiaalien äänieristävyydessä on myös eroja.

profiilikate aaltokainen

Profiilikate Aaltokainen

Aaltokainen on tyylikäs profiilipeltikatto joka on viimeistelty muotoon leikatulla piparkakkumaisella reunalla ja tippanokalla. Aaltokaisen muotoilu luo kodillesi jämäkän ja ryhdikkään ulkonäön.

Suoralinjaisen ja mittatarkan profiilikatteen ansiosta Aaltokainen on vaivaton asentaa.

Profiilikate Tiilikainen

Perinteinen ulkonäkö ja huippulaatu. Tiilikainen on suosittu muotokatto. Se istuu istuu hienosti suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili tekee katon ulkonäöstä rauhallisemman ja antaa tyylikkään vaikutelman. Matalan muotonsa ansiosta profiilipeltikattokatto on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

Värit

profiilikate värit