Peltimylly Oy

Yritys

Peltimylly oy

Peltimylly Oy - peltitöiden erityisosaaja

Peltimylly Oy on pääsääntöisesti Oulun talousalueella toimiva peltitöihin ja kattoremontteihin erikoistunut rakennus- ja peltisepänliike. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1993 lähtien.  Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja toimimme ajanmukaisella asennuskalustolla. Omissa tiloissamme voimme toteuttaa erilaiset peltityöt rakennusteollisuuden ja yksityisten tarpeisiin.Asiakkaamme vaihtelevat yksityisistä rakennusliikkeisiin.

EI PELKKÄÄ KATTOREMONTOINTIA

Kattotöiden ohella meillä on vahva erikoisosaaminen erilaisiin peltitöihin. Vuosien varrella verstaallamme on tehty tilaustyönä välillä hyvinkin erikoisia peltitöitä, jotka vaativat pitkälle vietyä osaamista. Esimerkkejä meiltä usein kysytyistä peltitöistä ovat: huuvat, takaneduspellit, kourut, suojapellit ovilistat, kynnyspellit, ikkunan vesipellit, piipun hatut, piipun pellit, päätylistat, jiiripellit, katkaisulistat, ovikatokset, mutkasarjat, syöksytorvet, listaa voisi jatkaa pitkällekin. Teemme mielellämme kaikenlaisia peltitöitä, myös pieniä tai haasteellisia.

.
Yrityksemme kulmakivet

HENKILÖSTÖ

Osaava ja luotettava henkilöstö on toimintamme ydin. Yrityksessämme työskentelee rakentamisen ja peltitöiden rautaisia ammattilaisia.

YHTEISTYÖVERKOSTO

Jokainen ketju on vain yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Vahvan, osaavan ja monialaisen Yhteistyökumppaneiden verkostomme avulla takaamme onnistuneet toteutukset joka projektille.

ASENNUSKALUSTO

Ajanmukainen kalusto nopeuttaa asennuksia ja turhalta aikaa vievältä räpellykseltä vältytään…